Valorile companiei, care ne caracterezeaza in activitatea de zi cu zi, sunt:
 
Profesionalismul
        Societatea de avocati Scorei si Asociatii le asigura tuturor clientilor sai, servicii de inalta calitate, in deplin
ă concordanta cu obiectivele si activitatea acestora. Suntem responsabili, prompti si pro-activi, gasim soluţii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor partenerilor nostri si sa fie in conformitate cu legislatia  in vigoare. Tratam fiecare situatie cu foarte mare seriozitate si suntem cel mai bun si devotat aliat al dumneavoastra pentru rezolvarea problemelor pe care le intampinati.

Respectul pentru lege
        Practica de drept este elementul fundamental al culturii moderne si, in acest context, avocatii nostri recunosc si confirma permanent in activitatea lor responsabilitatea pe care o au de a respecta legile. Ei sunt un adevarat model pentru comunitate, constienti fiind ca doar printr-o conduita ireprosabila si prin delimitarea de orice fel de presiune pot contribui la consolidarea respectului general pentru lege.

Integritatea
        Aceasta valoare nu este pentru noi o platitudine care ne ajuta sa ne prezentam cat mai frumos activitatea, ci chiar pilonul pe care ne construim intregul demers juridic destinat clientilor nostri. Inseamna ca ne tratam permanent cu corectitudine clientii si ne respectam pana la capat angajamentele.

Strategia
        Scorei si Asociatii nu este doar un grup de profesionisti in domeniul legislativ, ci si o forta constructiva, capabila sa ofere clientilor sai solutii si servicii complete in domeniul juridic pornind de la o strategie de ansamblu si abordari inovative. Adesea o repozitionare in cazul unei faze precesuale sau al unui litigiu dezvaluie resurse pe care le putem folosi cu succes
în beneficiul clientilor nostri si aceasta capacitate de reinventare, bazata pe o foarte solida cunoaştere a legii, garanteaza atingerea obiectivelor propuse de fiecare data.
Despre noi