parallax background

Experiență în Consultanță și Soluționarea Litigiilor

Echipa noastra este specializata in drept medical, in portofoliul nostru fiind cei mai mari furnizori de servicii medicale din Romania, precum si personal medical implicat in diferite cazuri de malpraxis.

Cazuri malpraxis rezolvate: peste 500

Societatea Civilă de Avocați “Scorei și Asociații” oferă asistență juridică și reprezentare profesioniștilor medicali care se confruntă cu acuzații de neglijență medicală sau de comitere a unor erori în furnizarea serviciilor medicale.

Societatea noastra lucrează atat în interesul unitatilor medicale, cat si in interesul personalului medical sau al pacientului, pentru a proteja drepturile acestora, reputația profesională și pentru a le asigura o apărare eficientă în fața acuzațiilor de malpraxis.

Atunci când suntem implicați în apărarea drepturilor unităților medicale și a personalului medical – obiectivul nostru principal este să oferim personalului medical o apărare legală, adecvată și competentă în fața acuzațiilor nejustificate de malpraxis.

Atunci când suntem implicați în apărarea drepturilor pacienților, obiectivul nostru principal este să oferim o apărare legală, adecvată și competentă în fața unei erori medicale.

Avocații noștri investighează fiecare situație în profunzime pentru a stabili circumstanțele reale ale cazurilor de malpraxis și pentru a dezvolta strategii eficiente de apărare, cu scopul de a minimiza daunele reputaționale și financiare.

Investigațiile noastre pot implica analiza evidențelor medicale, consultarea experților medicali și colectarea de dovezi care pot sprijini apărarea persoanelor fizice sau juridice.

Societatea noastra este pe deplin angajată în menținerea confidențialității stricte a datelor și informațiilor în toate relațiile de comunicare, referitoare la consultanța juridică acordată clienților noștri.

Soluționarea cu succes a unor probleme diverse, propunerea de strategii eficiente de atac sau reacție în plan juridic, cei peste 25 de ani de expertiză juridică eficientă ne recomandă ca pe un partener perfect.

În cadrul societății civile profesionale Scorei și Asociații și în parteneriat cu aceasta activează avocați cu experiență vastă, dobândită în decursul ultimilor 25 de ani – toți fiind membri ai Baroului București.

 

Strategy is the art of success in utilization of the mind